Bedrift

Nytt år og nye muligheter

By 2. januar 2018 No Comments

Etter å ha lagt bak meg et hektisk og fantastisk 2017, ser jeg frem til nye kunderelasjoner og opprettholdelse av allerede gode og trofaste kunder. Ja jeg gleder meg virkelig til 2018. Det blir også et år med små og store endringer.

Jeg har vært i mine lokaler i Sarpsborg-sentrum siden mars 2015, men denne vinteren flytter jeg fotostudioet. Jeg har syntes det har vært helt topp å ligge med fotostudioet i byen og det har jeg ønsket og fortsette med. Så det blir riktignok ikke veldig langt å flytte. Ny adresse blir Pellygata 57 og ligger 90 meter fra dagens fotostudio. Pellygata 57 er nok mer kjent som Gullsmed Wichstrøm-Nielsen sine lokaler siden 70-tallet, men smykker og ringer blir nå byttet ut med barn og familier som skal skinne foran kameraet i dette lokalet? Jeg regner med å starte flyttingen i februar slik at jeg er klar for en hektisk vårsesong med nytt studio.

Fotografering + valgfri forstørrelsetype i 40*50 cm, kun kr 1.990,- (Veil kr 4.400,-)

I lengre tid har jeg ønsket å endre navnet på fotovirksomheten. I anledning flytting tenkte jeg at det kunne være en god ide. Jeg går nå bort fra THOMASFOTO og vil fremover profileres som FOTOGRAF THOMAS ANDERSEN. Jeg har allerede endret logo både på Facebook, Instagram og nettsidene. Den fysiske 2018-prislistekatalogen har selvsagt fått på riktig logo, samt ny adresse. Nettadressen www.fotografthomasandersen.no er også oppe å går. I mange år har jeg «slitt» med .com-adresse. Noe som har vært litt frustrerende da en kollega i Oslo også kaller seg thomasfoto og har hatt rettigheter på .no adressen.

Jeg gleder meg virkelig til å starte opp med fotoåret-2018 og har så mange flotte prosjekter som skal gjennomføres og ser frem i mot alle flotte familier som skal foreviges.

HER VIL DU FINNE MITT NYE FOTOSTUDIO