FOTOKURS

Ta fotograferingen til nye høyder

FOTOKURSoversikt

Jeg arrangerer noen felleskurs innen fotografering og video i løpet av året. Her er en oversikt over planlagte kurs samt informasjon og påmelding.

EN-TIL-EN FOTOKURS

Ved å benytte seg av En-til-En fotokurs har man mulighet til å lære akkurat det du føler du trenger å vite mer om. De fleste som velger et slikt kurs ønsker å bli bedre kjent med sitt kamera.

Mange har speilrefleks-kamera men er ikke i nærheten av å utnytte det fullt ut. Det er ikke alltid at kameraets manual er så enkelt og forstå, og for mange vil det være enklere dersom man ser mulighetene i praksis. De fleste som kommer på mine fotokurs ønsker å lære mer om kameraets muligheter og hvordan de skal ta bilder med manuelle innstillinger.

Bilderedigering

En ting er å ha kontroll på kameraet, en annen ting er å få redigert bildene til et ferdig resultat. Mange tror (dessverre) at når et bilde er tatt, så er det ferdig og klart til å printes ut eller deles i sosiale medier. Sannheten er at bildene fra et speilrefleks trenger å bli redigert. De trenger en enkel oppskarpning, fargejustering og litt lysregulering. Det er ikke mye som skal til før et bilde løftes til nye høyder. Halve gleden med fotograferingen er å redigere bilder til et ferdig resultat. Jeg tilbyr En-til-En kurs for å lære å redigere i Adobe Lightroom. Dette er et lettforståelig program som lar deg gjøre magi med bildene, et program jeg selv bruker til å redigere 95% av mine bilder. For å lære Lightroom fra bunnen av anbefaler jeg to kurs. Lightroom kan lastes ned og prøves gratis i 30 dager.

Prisen pr kurs er kr 750,-. Fotokurset varer i ca 90 minutter og avholdes i fotostudioet.

Bestill fotokurs

 

Bestilling og betaling

  • Fotokurs bestiller du i nettbutikken. Legg inn forslag på dato for gjennomføring av fotokurs så finner vi ut hva som vil passe best.
  • Jeg tilbyr Klarna som betalingstjeneste. Med Klarna kan man velge å betale via kort, faktura* eller nedbetale* totalsummen i ditt eget tempo. Faktura/nedbetaling vil ikke bli sendt ut før  fotograferingen er gjennomført. Betaling med kort vil gjennomføres i nettbutikken, men blir kun reservert fra din konto. Din konto blir ikke belastet før etter fotograferingen.
  • Om du ikke ønsker å bestille kurs gjennom min nettbutikk kan du sende en henvendelse. Kurs som ikke bestilles igjennom nettbutikken betales med bankkort i studioet etter endt kurs.

*Klarna vil gjennomføre en kredittvurdering, du får svar med en gang.