Baby - Barn - Ungdom - Venner - Utdrikningslag - Familie - Gravid - Boudoir - Konfirmant

PORTRETTFOTOGRAFERING

I mitt fotostudio i Sarpsborg har jeg mulighet til å gjøre de aller fleste fotograferinger. Jeg har plass til å fotografere barn fra ca 2-3 måneder og opp til storfamilier. Jeg beveger meg gjerne utendørs om det skulle være av ønske. 

I flere år har jeg fotografert mye med hvit bakgrunn, og jeg har fortsatt mulighet til det. Men jeg har erfart at kunder syntes det kan være mer spennende med mørkere bakgrunner. Derfor har jeg flere muligheter til bakgrunner som er litt mer spennende enn hvit.

Det er selvsagt mulighet til skift under fotograferingen. Til de minste holder det kanskje med 2-3 skift, for de syntes som regel ikke det er så gøy å skifte og man setter tolmodigheten litt på prøve. Til konfirmanten kan det være fint med penantrekket samt et mer hverdagslig antrekk. Ellers står man helt fritt!

Jeg har også en del rekvisitter som kan benyttes under fotograferingen. Kraker, benker, stoler, biler, sofa, pledd og annet blir flittig brukt. Dere er hjertelig velkommen til å medbringe egne og mer personlige rekvisitter til fotograferingen.

Hva er inkludert:
– Fotografering i 30-60 minutter.
– Redigering av bildene.
– Visningsgalleri på nett med egen innlogg. Her ligger det ca 40 bilder fra fotograferingen. Bildene kan disponeres fritt i sosiale medier og for å vise frem til venner og familie. Bildene kan ikke printes ut på egenhånd eller hos andre. Det er heller ikke tillatt å fjerne logo fra bildene.
– Lagring av bildefilene i mange år.
– Bestillingstime hvor vi ser på produktløsninger og ser på bildene i høy oppløsning. Bestillingstime har vi 2-3 uker etter fotograferingen.

Bildeprodukter er ikke inkludert.

Spørsmål?

Studiofotografering

BARN – UNGDOM – VENNER – FAMILIE – GRAVID – BOUDOIR – KONFIRMANT

Kr 1.200,-

Tillegg for fotografering utover normal arbeidstid, samt helg og helligdager, kr 500,-

Utendørsfotografering

VI GÅR UT OG FOTOGRAFERER I EN PARK, VED ET VANN ELLER HJEMME HOS DEG

Kr 1.700,-

Tillegg for fotografering utover normal arbeidstid, samt helg og helligdager, kr 500,-

Fotoprodukter

Forstørrelser fra kr 150,-
Takkekort fra kr 30,-
Album fra kr 1.350,-
Filer fra kr 1.000,-