Portretter og miljøbilder

Skal en bedrift treffe kunden og fremstå som seriøs og profesjonell, er det viktig med bilder som fanger oppmerksomheten. Bilder er noe det første en potensiell kunde legger merke til. Husk at et bilde sier mer enn tusen ord.

Jeg har har vært så heldige og fått samarbeidet med mange ulike bedrifter igjennom årene. Jeg har sørget for at de har fått profesjonelle bilder som løfter bedriftens nettsider og publikasjoner.

Jeg tilbyr portrettbilder av ansatte. Bildene kan tas med nøytral bakgrunn, eller vi tar de gjerne i et mer naturlig miljø. Bildene leveres alltid i farger og svart/hvitt og i ønsket bildeutsnitt.

For å gjøre din bedrifts nettside eller publikasjoner mer interessant kan det være lurt å ha noen miljøbilder som bryter opp. Dette kan være bilder av ansatte i arbeid eller eksteriør og interiør-bilder av bedriften. Mulighetene er mange!

 

Miljøbilder

- Ansatte i arbeid

 

Portrettbilde

- Nøytral bakgrunn

 

Portrettbilde

- I naturlige omgivelser

Luftfotografering

Ved hjelp av drone har jeg mulighet til å ta bildene til et helt annet nivå. Et bilde tatt fra luften skaper ekstra nysgjerrighet fra den potensielle kunden og er med på å heve helhetsinntrykket.

Med foto og/eller video fra luften kan mann fotografere bedriftens lokaler, anlegg og ansatte i arbied.

Jeg har godkjenning fra Luftfartstilsynet til å fotografere og gjøre video fra luften. Mine luftopperasjoner gjøres i henhold til egne sikkerhetsrutiner og godkjenninger.


Videopresentasjon

Levende bilder gjelder som aldri før. Ved å benytte video på bedriftens hjemmeside eller kanskje mest av alt på sosiale medier, får du presenter bedriften på en effektiv måte.

Video kan benyttes for å presentere bedriftens tjenester og produkter. Jeg sørger for at videoen får et profesjonelt uttrykk med ulike kamerateknikker og effektfull redigering.

 

Bestill bedriftfotografering

NOEN AV VÅRE KUNDEREFERANSER