Hverdagslig

På flyttefot!

By 7. februar 2018 No Comments

Etter å ha hatt fotostudio midt i Sarpsborg sentrum i tre år, skal jeg nå flytte på meg. Det blir ikke veldig langt fra det gamle stedet, kun 80-90 meter. Jeg har trivdes godt i mine tidligere lokaler, men har ikke behov for så store lokaler som jeg har hatt. Jeg går litt ned i størrelse, men får nesten like mange fotovegger som jeg har hatt tidligere. I tillegg får jegmye bedre eksponering ut mot gatene i det nye lokalet. Tror det blir veldig bra!

Gleder meg til å ta i mot nye og gamle kunder i mitt nye lokale, og ser frem til å forevige mange minner der. Jeg satser på å være på plass for fullt fra 27. februar. Frem til den dagen er det begrenset mulighet for fotograferinger, men ta gjerne kontakt så finner vi nok en løsning.

Velkommen til Pellygata 57 i Sarpsborg sentrum 🙂