Tilbud

Bilder til jul?

By 12. desember 2017 No Comments

Ingen tvil, det nærmer seg julaften!! Bare 12 dager igjen (når dette skrives). Den gode nyheten er riktignok at det fortsatt ikke er for sent å få levert bilder som gaver til jul!

En del produkter som Forstørrelser i struktur, Touch, Lerret og Dibound har siste bestilingsfrist fredag 15. desember, med sikker levering før 24. desember.
Mer «gavevennelige» produkter som forstørrelser i 10*15 cm, 13*18 cm, 20*25 cm, 20*30 cm og 30*40 cm har siste bestillingsfrist 20. desember.

Hvordan gjør bestiller du?

  1. Logg inn på ditt prøvealbum med tilsendt brukernavn og passord (Har du mistet dette, ta kontakt): http://thomasfoto.client.workflow.no/
    Her finner du bilde(ne) du ønsker å forstørre til julegave. Noter deg filnavnet du finner under hvert enkelt bildet.
  2. Gå inn på min nettbutikk og velg ønsket produkt og antall. Skriv inn filnavnet du fant på prøvealbumet og fullfør ordren.
    Produktene med siste bestillingsfrist 20. desember finner du her

Gavekort!
Gavekort på fotografering er en populær gave. Bestill før 22. desember og du vil få et gavekort som inkluderer fotografering i studioet og en forstørrelse på 13*18 cm. Verdien er på kr 1.400,- men du betaler kun kr 1.000,-. Mottaker av gavekortet har selvsagt mulighet til å kjøpe flere forstørrelser, album etc.
Gavekortet bestiller du her