Bryllup

Bryllupsfotografering Hafslundparken

By 26. september 2017 januar 26th, 2018 No Comments

Bryllupsfotografering Hafslundparken

Historien

Ann Charlott & Lasse

Hafslundparken fungerer alltid helt utmerket som lokasjon for bryllupsfotografering. Her er det grønt, høye trær, vann, steingjerder, gress, skygge, sol, huske, ja nesten alt på et sted. Hafslundparken gir også en del ly for regn og vind. Noe som kom veldig til sin rett denne dagen.

Drøye tre kvarter ut i fotograferingen kom et helt vanvittig regnvær som ikke hadde noen ende. Det endte med at brudepar og forlovere ble stuet under et tre mens bilene ble kjørt inn i parken slik at brudeparet kom i sikkerhet. Regnet ga seg aldri, men heldigvis hadde vi allerede fått til en fin og effektiv shoot. Her er noen bilder fra fotograferingen 🙂 Tusen takk for at jeg fikk være deres bryllupsfotograf under denne ekstra spennende fotograferingen 🙂