Bryllup

Bryllupsfotografering av Thea og Jonas

By 6. september 2017 No Comments

Da Thea og Jonas kom på vårt planleggingsmøte i forkant av bryllupet, hadde de en grådig god idé om hvor de ønsket at bildene skulle bli tatt. De hadde tidligere kjørt en tur ned til noen hus ved Ringdalsfjorden. Det er fjorden som skiller Norge og Sverige ved Svinesund/Halden. Her hadde de kommet i snakk med et eldre ektepar som hadde tilbydd seg at Thea og Jonas kunne bruke hagen og området rundt huset som lokasjon for bryllupsbildene.  Snakk om å være heldige, for dette var virkelig en perle. Huset lå midt i mellom den nye og gamle Svinesundsbrua, så det skapte en artig ramme for bildene. Det blåste en del denne dagen, men brudeparet var sporty og tok enhver utfordring.

Tusen takk for at jeg fikk fotografere dere på deres store dag!