BedriftPortrettProdukter

Juni = Bedriftsfotografering

By 23. juni 2017 No Comments

Juni har vært en utrolig hektisk måned. Omsetningsmessig har det faktisk vært min beste måned i løpet av de 11 årene jeg har jobbet som fotograf, til og med slått de hektiske november og desember månedene. Helt fantastisk, og setter så stor pris på at både private og bedrifter ønsker meg som deres fotograf.

En stor grunn til ny rekord er alle nye bedrifter som jeg har begynt å jobbe for. Utrolig gøy å få jobbe med både nye og godt etablerte bedrifter. Jeg har fått flydd på mange spennende drone-oppdrag, tatt hundrevis av produktbilder, portretter og miljøbilder. Dette i tillegg til mange konfirmanter og flotte barn og familier. Jeg føler meg så utrolig heldig! Tusen takk alle sammen.

Bildet over er fra en katalog som Buen Kristne Skole i Moss laget utav bildene jeg tok for de tidligere denne måneden. Ønsker du nye bilder til bedriften, ta gjerne kontakt med meg!

Fra og med 28. juni vil studioet mitt holdes stengt frem til 21. august. Jeg tar meg ikke helt fri av den grunn, for kommer til å jobbe en god del i sommer. Mange flotte brudepar skal fotograferes og så er jeg festivalfotograf for Olavsdagene i Sarpsborg, for femte år på rad faktisk! Jeg kommer til å ta på meg oppdrag igjennom sommeren, har du behov for fotograf er det bare til å ta kontakt.

Fotografering kan bestilles i min nettbutikk

Ønsker alle en riktig god sommer!