Portrett

Studiofotografering med Olympus OM-D E-M1 Mark II

By 11. april 2017 No Comments

Nå har jeg vært på «Olympus-kjøret» i litt over en uke og jeg er fortsatt like fornøyd som dag en. Nå har jeg også fått benyttet meg av systemet i fotostudioet og også her fungerer det utmerket. I studioet er objektivet 40-150mm F2.8 helt perfekt. På fullformat tilsvarer det 80-300mm. Tidligere har jeg brukt Canon 85mm F1.2 veldig mye i studioet (dette er det objektivet jeg ikke har valgt å selge av mitt Canon utstyr), så har veldig vant til brennvidden jeg da har på 40mm. Med mulighet til å fotografere med hele 150mm i samme objektiv har jeg brått veldig mange muligheter til å skape det bildeutsnittet jeg ønsker, og det i løpet av et drøyt sekund.

Her er noen utvalgte bilder fra de to siste fotograferingene med Olympus: