Bedrift

Veggbilder på arbeidsplassen

By 29. mars 2017 No Comments

Hva med å fornye et litt kjedelig spiserom på jobben med ny veggpynt? Hva med å henge opp bilder av ansatte i arbeid, bilder av produkter og miljø rundt på kontorer, møterom og oppholdsrom? Jeg tar gjerne bilder av ansatte i arbeid, produkter eller andre miljøbilder som kan pryde opp på arbeidsplassen.

Hos REMA 1000 Skjeberg har jeg vært innom flere ganger i vinter for å lage miljøbilder, og nå skal 10 stk bilder i 40*50 cm pryde spiserom og kanskje noen bilder blir å finne i butikken. Det skaper god stemning!

BESTILL BEDRIFTSFOTOGRAFERING

Jeg har også et voksende arkiv av ulike motiver som kan bestilles som veggpryd.

Motiver til salgs

Få mine NYHETSBREV

Meld deg på mitt nyhetsbrev og du vil være en av de første som får vite om gode tilbud, nye produkter og andre spennende nyheter!