PortrettTilbud

Påsketilbud – fotografering

By 29. mars 2017 No Comments

Påsketilbud som inkluderer fotografering i studioet og et SAGA album med 12 bilder fra fotograferingen. Ved pent vær kan fotograferingen gjennomføres i Kulåsparken i Sarpsborg om ønskelig. Fotograferingen gjelder for barn fra 6 mnd og oppover. Foreldre og søsken kan gjerne være med på bilder.

Vi tar bilder i ca 40 minutter. Vi fotograferer varierte bilder med ulike bakgrunner og evt familiegrupperinger. Vi har en del rekvisitta som kan benyttes, men om det er noe spesiellt du ønsker å ta med, så går det helt fint.

Etter fotograferingen vil vi redigere ca 40 bilder som dere får i et prøvealbum. Derretter kommer dere til en visningstime hvor vi ser nærmere på bildene og bestemmer hvilke bilder dere ønsker i albumet som følger med i pakken. Det er også mulig å bestille andre type produkter på visningstimen.

Tilbudet gjelder 10 til 12 april 2017. Maks 5 fotograferinger pr dag, så første familie til mølla

BESTILL FOTOGRAFERING HER