PortrettProdukter

Konfirmantsesong

By 1. mars 2017 mars 15th, 2017 No Comments

Konfirmantsesongen nærmer seg og jeg gleder meg til å fotografere mange flotte konfirmanter.

Hos meg er det mulig å fotograferes i studioet, utendørs eller til og med begge deler. Det er mulighet med skift, f.eks i penklær, samt mer hverdagslige klar. Jeg har en del rekvisitta som kan benyttes, men om det er noe spesiellt du ønsker å ta med, så går det helt fint. Mange av våre konfirmanter har med f.eks rekvisitter de bruker i sin hobby. Det kan f.eks være et instrument, sportsutstyr, dans etc.

På mine nettsider kan man lage sin egen rabatterte konfirmantpakke som kan inkludere album, print og/eller takkekort.

Har du spørsmål er det bare til å ta kontakt.

Lag din egen konfirmantpakke

Ta gjerne en titt på min konfirmant-portfolio

Trykk på bildet for å se portfolio