ProdukterTilbud

Nettbutikk

By 1. februar 2017 februar 8th, 2017 No Comments

Hurra!! I dag, 1 februar, har jeg lansert min egen nettbutikk! En liten drøm jeg har hatt en stund har nå blitt en realitet!!!

Hvorfor skal du som fotograf ha nettbutikk tenker du kanskje? Tja, hvorfor ikke…. 

Jeg har hatt lyst å gjøre noe annerledes, noe som jeg ikke har sett andre fotografer har her i landet. Jeg ønsker at kunder skal kunne booke fotografering enkelt og greit via nettbutikken. Jeg ønsker at eksisterende kunder enkelt skal kunne etterbestille bilder som de har tatt hos meg.

I nettbutikken vil det være et stort og oversiktlig utvalg av produkter som bildene kan produseres i. I tillegg ønsker jeg å ha kampanjer på ulike produkter på en enkel og oversiktlig måte. Jeg tror rett og slett dette blir meget bra!

Her er noe av hva som tilbys i nettbutikken:

– Bestill fotografering i fotostudioet eller utendørs
– Etterbestill bilder som er tatt på tidligere fotograferinger
– Last opp og bestill print eller gaveprodukter av bilder som du har tatt selv, enten med mobiltelefon eller eget kamera.
– Kjøp enkelt fototilbehør (foreløpig smalt utvalg, men har planer om å utvide denne kategorien utover våren).
– Kjøp av bilderammer.

Nettbutikken er helt operativ og kan benyttes fullt ut fra og med 1. februar. Det som gjenstår å få på plass er en betalingsløsning der man kan velge å betale med faktura, kort, mulighet til å utsette betalingen og mulighet for å nedbetale beløpet i eget tempo. Denne løsningen håper jeg er klar i løpet av kort tid. Foreløpig er eneste betalingsmåte å betale i fotostudioet når varen/fotograferingen hentes eller gjennomføres. Vi tar selvsagt kort i vårt fotostudio.

Håper nettbutikken blir tatt godt i mot og ikke minst blir godt brukt.

Jeg har to hyggelige kampanjer i nettbutikken nå:
Morsdagfotografering
Vinterferie-tilbud