Produkter

Betal i ditt tempo

By 8. februar 2017 No Comments

Jeg har stor forståelse for at et innkjøp av album og bilder til veggen kan være en større investering og vil gjøre et innhogg i privatøkonomien. Jeg pleier å si at en slik investering kan sees på som innkjøp av et større møbel.

Bildene man kjøper skal f.eks pryde veggen i stua eller på barnerommet, så det er jo forsåvidt… et møbel. Riktignok er fordelen med bilder at de ikke går av moten og de vil alltid være et minne om en forsvunnen tid. En bedre møbel-investering enn dette er vanskelig å finne!

For å gjøre det enklere å nå drømmen om det perfekt bilde på veggen eller få det perfekte albumet, tilbyr jeg nå betalingsløsning via Klarna. Klarna kan benyttes når man bestiller i nettbutikken og kan benyttes til kjøp av både fotograferinger og bilder.

  • Faktura, betal innen 14 dager (o kr i gebyr)
  • Betalingsutsettelse, to måneder (39 kr i etableringsgebyr)
  • Konto og delbetaling. Her kan man velge å nedbetale i sitt eget tempo.
  • Betal med debet- eller kredittkort.

Klarna vil foreta en kredittvurdering når du velger en utsettelses-variant, og du får svar med en gang. Du vil ikke belastes av Klarna før en fotografering er gjennomført eller du har hentet produktet du har bestilt.

Har du spørsmål rundt dette så er det bare til å ta kontakt.