Første helgen i juli var det klart for å fotografere Marie og Rudi sin store dag. Vielsen og festen fant sted på gården som bruden vokste opp på. Gården og omgivelsene rundt var en perfekt ramme for deres store dag, og her var ikke mye gitt tilfeldighetene.

– Er du på jakt etter en bryllupsfotograf?

Fotograferingen fant sted ute i skogen, en liten traktortur(!) fra selve gården. Det hadde regnet godt i dagene før bryllupsdagene så skogen var god og våt. Men med riktig skotøy på hele bryllupsfølget gikk det helt strålende. Brudeparet hadde plassert en sofa ute i skogen noe dager før fotograferingen, godt beskyttet med pressening. Sofaen passet utmerket godt der inne i skogsmystikken.

Her er noen av høydepunktene fra dagen og tusen takk for at jeg fikk fotografere dere, Marie og Rudi. (Trykk på bildene for å se de større)