Var så heldig og få lov til å fotografere Ragni og Glenns store dag i slutten av juni. Bildene tok vi før vielsen og vi la inn en first look før vi startet med bildene.

First look fotograferingen var meget vellykket og brudeparet ble veldig rørt da de så hverandre for første gang i brudekjole og dress.

En nydelig dag på Alby utenfor Moss.

Går du med bryllupsplaner – vi tar gjerne bryllupsbilder av dere!


Vi valgte Thomas som fotograf til bryllupet vårt, og er utrolig fornøyde.

Bildene vi sitter igjen med er nydelige, og det er i tillegg mange av dem. Han har fanget alle de små og store øyeblikkene, både fra vielsen vår og fra lokasjons-fotograferingen. Vi hadde også first look-fotografering, og kan anbefale det på det varmeste til alle kommende brudepar. Bildene ble så intime og romantiske at de ga oss tårer i øyekroken da vi så dem for første gang.

Thomas var også vennlig, effektiv og fleksibel gjennom hele prosessen. Vi følte oss godt ivaretatt helt fra første mail og fram til vi fikk de ferdige bildene tilsendt. Alle ønsker og innfall vi fikk underveis ble innfridd, og det var en god og hyggelig tone på all kommunikasjon.

Rett og slett verdt hver eneste krone vi brukte.

Tusen takk, Thomas!