Bryllup

Bryllupsfotografering Moss og Tomb Gård

By 19. januar 2016 No Comments

Det flotte Mosseparet  Yasmin og Bjørn hadde vært veldig tidlig ute med å booke oss som deres bryllupsfotograf. Det kan forsåvidt være lurt, for mange av de mest populære helgene går tidlig.

Det var litt snodig vær den 30. mai 2015. Det regnet litt og så var det brått sol og litt sol mens det regnet. Lyset var uansett fantastisk den dagen, så etter å ha fulgt bruden hos frisøren og fotografert under en høytidlig vielse, var vi på plass på Tomb Gård i Råde. Nydelige omgivelser sammen med et like flott brudepar!

Tusen takk for oppdraget med å fotografere dere, Yasmin og Bjørn. Håper at albumet og de store bildene på veggen hjemme hos dere får frem minnene fra den store dagen.

12 Bryllup Moss02 Bryllup Moss05 Bryllup Moss13 Bryllup Moss03 Bryllup Moss01 Bryllup Moss07 Bryllup Moss06 Bryllup Moss04 Bryllup Moss08 Bryllup Moss10 Bryllup Moss09 Bryllup Moss11 Bryllup Moss15 Bryllup Moss16 Bryllup Moss17 Bryllup Moss14 Bryllup Moss18 Bryllup Moss