Så var vi tilbake til byen som aldri sover

I går, eller idag, eller i stad… Ikke sikker, er fortsatt litt døgnvill, men vi er i alle fall tilbake i New York, min kone og jeg..
Min tappre gravide kone mestret drøye 14 timer reise (inkl kjøring til Gardermoen), men da var hun sliten og trøtt når vi ankom hotellet ca 21 NY-tid, i hodet var det 02 norsk tid.. Så maten ble bestillt på rommet og der slokknet hun “stakkar”.

Som en liten guttunge jeg er når jeg ankommer USA så måtte jeg få ut litt adrenalin, og fikk “lov” av min halvsovende kone til å russle ut på egen hånd og hilse på Time Square igjen (ligger kun tre minutter fra hotellet).

Så da fikk jeg meg en kveldstur en tre kvarters tid, og det var deilig å puste inn litt New York luft (ja det lukter New York), se det yrende livet på Time Square og kjenne pulsen på NY.

Idag våknet vi begge opp i 6-tiden. Vi var/er lysvåkne så det var bare å dra for gardinene, vente på soloppgangen bak skyskrapene (i skrivende stund nærmer den seg), fikse litt bilder og poste dette innlegget. Så gleder vi oss til en rolig og opplevelsesrik dag i asfalt jungelen :)